Otan Helminallen haasteen vastaan :)

"Haaste: Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa  Mannerheimin Lastensuojeluliiton tililleja/tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle-sivulle (http://www.miljoonalapselle.net).Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama.

Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla päätitkö tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle-sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle-sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjälle mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla).
Valitse sopiva määrä tuntemiasi/tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä."

Milli muksulle-blogissa järjestäjät kertovat haastekampanjan edistymisestä.


Kannatan hyvää asiaa ja osallistun lisäämällä buttonin oikeaan reunaan heti kun keksin keinon miten sinne saa  näkyviin enemmän kuin 2 laatikkoa. *
54750.jpg

En lähde haastamaan ketään, kun haaste tuntuu leviävän vilkkaaseen tahtiin muutenkin. Ehkäpä joku saa tiedon tästä kampanjasta täältä Langankierroista ja päättää osallistua äksöniin. Siitä olisin ylpeä :)*( Vähän taustaa tästä probleemasta. Olen yrittänyt monta kertaa ja aina lopputulos on ollut se että näkyvillä on 2 tai useampaa Finnish Knitblogs-laatikkoa. Tuorein laatikko ei näy :( No, näitä teknisiä ongelmia on muitakin, esim. se että jostain hassusta syystä kotikoneella en näe taustoja. Tiedän että kanssabloggaajat tuunailevat sivujaan taustakuvin ja -värein, mutta olen ihan sokko niiden suhteen. Siitä syystä en tätä omaanikaan virittele, kun lopputuloshan voisi olla ihan mitä vaan... enkä edes tietäisi sitä.)