48325.jpg
Olympialaisten jälkeen tuli vastaani Project Spectrum, johon empimättä ilmottauduin. Se on maaliskuulta elokuulle jatkuva tempaus jossa kuukausittain puuhastellaan tietyssä värimaailmassa. Aloitusväreinä maaliskuussa ovat pinkki ja punainen.

Olen ajatellut, että askartelisin-paskartelisin tai neuloisin tahi muuten käsityöstäisin tän värikirjoprojektin aikana pieniä lahjoja ystävilleni. Joskus tuntuu, että olisi kiva osoittaa läheisilleni miten tärkeitä he minulle ovat ja että heidän pienetkin tekonsa ovat matkan varrella antaneet paljon iloa ja tukea.

Ensimmäisenä aion neuloa huivin opelleni / ystävälleni. Ajattelin käyttää samaa silmukoiden tiputteluideaa kuin viimeksi väkertämässäni vaaleanvihreässä huivissa. Ja kenties lisäillä vielä jotain koristehörhelöitä sekaan.
Lankakauppaan pääsen vasta kun viikonlopun yli jatkunut flunssa hellittää. Piipahdin tänään Prismassa eikä sen valikoimista löytynyt mitään kirpakkaa, persoonallista punaista puuvillalankaa. Voi kun jo huomenna pääsisin vähän etäämmällekin, laajempien valikoimien äärelle. Pirullinen flunssa, sitkeää lämpöilyä ja kevään allergiakautta ennakoivaa tukkoisuutta ylähengitysteissä. Jokohan ne kaukokantaumat Suomenlahden eteläpuolelta ovat liidelleet tänne...

Päivittelen englanniksi Spectrum-edistymistäni omalla sivullaan jonne pääsee vasemman reunan linkistä. Suomeksi tilitän blogikirjoituksissa.