Ensin tärkeimmät:
Leskenlehtihuivi valmistui jo reilu viikko sitten :)
76832.jpg
Lankana Supersocke. Neulottu suositellun 2½ - 3½ sijaan nelosen puikoilla.
Pituus n. 160 cm ja leveys melkein 40 cm.


Huivilankaa jäi niin paljon, että päätin tehdä tossukat. Puolessa välissä ensimmäistä putkisukkaa rohkaisin mieleni ja vaihdoin suunnitelmaa. Ihan oikeita sukkia en oo kutonu ainakaan kymmeneen vuoteen ja kynnys aloittaa uudellen oli korkealla.

Blogeissa näkee upeita sukkia, käyttö- ja koreiluversioita, ja ajatus siitä että mäkin sellaisia osaisin tehdä tuntui mahdottomalta... Kiitos muuten Tuulialle kannustavista sanoista blogissaan :)
Mummu aikanaan opetti perussukan tekemisen, ja kummasti se vanha taito ja muistotkin sukkapuikoilla sählätessä palailevat.

76833.jpg
Tässä oma versioni Saunasukista, kuviona leskenlehti. Supersocke 2 ½ puikoilla.

Kirjastosta varaamani Harry Potter ja Puoliverinen Prinssikin vapautui mulle just vappuviikonlopuksi.
Half-Blood Princen lukeminen viime kesänä kävi loppua kohti vastentahtoisemmaksi, ja pelkään että tämän suomennoksen kanssa käy samoin. Selvää muutosvastarintaa...

Olin muuttoapuna, tein löytöjä: 80-luvun lankoja, 70-luvun kankaita ja tärkeimpänä kaikesta: puikkokotelon joka on ollut vuosia kadoksissa.
Olin jo menettänyt toivoni sen puikkokotelon suhteen, manannut entisen avokin mielessäni alimpaan helvettiin siitä että oli osallisena puikkovarastoni hävityksessä. Sori vaan sille pahoista ajatuksista.

Vihreä toukokuu alkoi. Tekis mieli tehdä sukat.

(lisäys 5.5. Poistin blogin vahingossa Blogilistalta viikonloppuna. Lisäsin sen sinne taas. Varsinaista sähläilyä.... )